2 steps ahead

skylt beschermt onzichtbaar  two steps ahead 

  

van pionier tot trendsetter

 

Midden jaren zeventig van de vorige eeuw begon Rigo - sinds 1938 gevestigd in IJmuiden - met het ontwikkelen en produceren van watergedragen PU vloerlakken.

 

Als resultaat van dat pionierswerk werden in 1978 Rigo PU Parketlak en Rigo PU Kurklak geïntroduceerd, de eerste watergedragen PU lakken op de internationale markt. Nu, ruim 35 jaar later, zet RigoStep nog steeds de trend en hebben we onze voorsprong in grondstofkennis en formuleringstechniek steeds verder kunnen uitbouwen.

 

RigoStep brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

 

Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook qua aspect een klasse apart.

 

Een fraai voorbeeld is SKYLT: een met SKYLT afgewerkt oppervlak oogt als onbehandeld maar wordt door SKYLT perfect beschermd.

 

Eiken visgraat - gelegd en afgewerkt met SKYLT in 2003.  Eiken Stroken afgewerkt met 1 x SEAL + 2 x SKYLT.  Eiken met 1 x COLORWASH Smoked Oak + 2 x SKYLT. 

 

Rigo PU kurklak en Rigo PU parketlak waren in 1978

de eerste watergedragen PU lakken op de internationale markt.

 

  keuzemenu

skylt beschermt onzichtbaar  two steps ahead 

  

ga naar...

 

 

 

 

trefwoorden:  

 

trefzinnen: