2 steps ahead

skylt beschermt onzichtbaar  two steps ahead 

  

van pionier tot trendsetter

 

Midden jaren zeventig van de vorige eeuw begon Rigo - sinds 1938 gevestigd in IJmuiden - met het ontwikkelen en produceren van watergedragen PU vloerlakken.

 

Als resultaat van dat pionierswerk werden in 1978 Rigo PU Parketlak en Rigo PU Kurklak geïntroduceerd, de eerste watergedragen PU lakken op de internationale markt. Nu, ruim 35 jaar later, zet RigoStep nog steeds de trend en hebben we onze voorsprong in grondstofkennis en formuleringstechniek steeds verder kunnen uitbouwen.

 

RigoStep brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

 

Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook qua aspect een klasse apart.

 

Een fraai voorbeeld is SKYLT: een met SKYLT afgewerkt oppervlak oogt als onbehandeld maar wordt door SKYLT perfect beschermd.

 

Eiken visgraat - gelegd en afgewerkt met SKYLT in 2003.  Eiken Stroken afgewerkt met 1 x SEAL + 2 x SKYLT.  Eiken met 1 x COLORWASH Smoked Oak + 2 x SKYLT. 

 

Rigo PU kurklak en Rigo PU parketlak waren in 1978

de eerste watergedragen PU lakken op de internationale markt.

 

naar keuzemenu naar boven

 

  keuzemenu

skylt beschermt onzichtbaar  two steps ahead 

  

ga naar...

 

 

 

naar keuzemenu naar boven


Fabriek, laboratorium en atelier

 

Rigo Special Coatings en RigoStep zijn merken van RIGO Verffabriek.

 

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf- en lakproducten ontwikkelt, maakt en verkoopt. RIGO Verffabriek beschikt met de merken AQUAMARYN, EVERT KONING, RIGOSTEP en RIGO Wandstyling over een uitgebreid assortiment afwerking voor wanden, hout en vloeren, binnen en buiten. Van watergedragen vloerlakken en vloeroliën tot een variëteit aan watergedragen en conventionele aflakken, en natuurlijke verfproducten. Bovendien zijn wij een creatieve partner voor onze klanten en ontwikkelen we speciale technieken en afwerkingsmogelijkheden, ontwikkelen we (kleur)assortimenten, en zijn partner in diverse interieur styling projecten.

 

naar keuzemenu naar boven

 

RIGO Verffabriek

 

Dokweg 40, 1976 CA IJmuiden NL

Tel (+31) (0) 255 - 548448  - Fax (+31) (0) 255 - 548445

 

www.rigoverffabriek.nl

Copyright 2015 RIGO Verffabriek | All Rights Reserved

 

laatste update:

 

 

naar keuzemenu naar boven

 

trefwoorden:  

 

trefzinnen:

 

naar keuzemenu naar boven